Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

 

 

Navigáció
Történelem
Térkép
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Játékok
Cikkek
Galéria
Fórum
Chat
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)
Bemutatkozások
Képviselõ-Testület
Ifjúsági Egyesület

Véletlen képek a Galériából



Utoljára feltöltött kép:

202409201425218_t1.JPG
Árpád út.


+ több új kép


Utoljára létrehozott albumok:

Családi nap 2024.
Jótékonysági rendezv...
Ballagás 2024.
Jász Világtalálkozó...
Búcsú 2024.
Utoljára feladott hirdetések:

Régi lakások elör...
Kerékpárok, Motork...
Vállalom - fürdõ...
REDONY KÉSZÍTÉS. ...

Online felhasználók
Vendég: 8
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,391
Legújabb tag: xyzzs
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu


Köszönjük!

Híreink
Szombati és vasárnapi foci a Vadasban. [65 megnyitás] PR-Telecom nagyszabású rendszerkarbantartás. [197 megnyitás] Fergeteges családi és retro napra készülnek Jászalsószentgyörgyön [1247 megnyitás] Beavatkozás lehet a ritka kórral élő Velkei Nikoletta reménye [1589 megnyitás] Önkormányzati és EP. választás 2024. [12624 megnyitás] Illegálisan vágtak ki több száz fát Jászalsószentgyörgyön. [1341 megnyitás] Régi vágyuk vált valóra a fontos jászalsószentgyörgyi földút mellett élőknek [1094 megnyitás] 200 millió forintból újul meg az úthálózat és a közvilágítás Jászalsószentgyörgyön [2332 megnyitás] Súlykorlátozás lép életbe Szolnok és Jászberény környékén [1410 megnyitás] Szerdán kupa mérkőzés a Vadasban. [1916 megnyitás]


Figyelem

A honlap CSAK akkor lesz teljesértékű, ha bejelentkezel !


Ha még nem regisztráltál kattints IDE !

(Bejelentkezés után ez a panel eltünik!)

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Oldal: 2 / 3 < 1 2 3 >
Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-09-23 17:09
Elhunyt a legendás futballszakember, Illovszky Rudolf a labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya!
A 86 évet élt szakembert, aki két idõszakban is irányította a nemzeti együttest, pénteken szállították a budapesti Szent Imre Kórházba, ahol tüdõgyulladással az intenzív osztályon kezelték.

Illovszky háromszor játszott a válogatottban, s még aktív futballistaként kezdett el edzõsködni a Vasas serdülõ csapatánál. Játékosként is az angyalföldi klubot erõsítette, 270 bajnoki mérkõzésen 87 gólt szerzett.

Kétszer volt szövetségi kapitány – 1966 és 68 valamint 1971 és 74 között –, s az õ irányításával lett ezüstérmes a válogatott az 1972-es müncheni olimpián, illetve negyedik ugyanebben az évben a belgiumi Eb-n.

Az angyalföldiekkel edzõként kétszer nyert Közép-európai Kupát, négyszer pedig magyar bajnokságot. Érdemei elismeréseként 2002 óta az õ nevét viseli a Vasas Fáy utcai stadionja.

Illovszky Rudolfot az angyalföldi klub, a XIII. kerületi Önkormányzat és a Magyar Labdarúgó Szövetség saját halottjának tekinti. Temetésérõl késõbb történik intézkedés.

"Éppen ma érkeztem haza külföldrõl, s ahogy beléptem a lakásba értesítettek arról, hogy mi történt a "kisöreggel". Holnap akartam bemenni hozzá a kórházba... – mondta az MTI-nek Mészöly Kálmán, aki a Vasasban és a válogatottban is játékosa volt a legendás trénernek.

A korábbi kiváló válogatott védõ, majd a nemzeti csapatot háromszor irányító szakember 50 éve állt szoros kapcsolatban Illovszky Rudolffal.

"Már három éve súlyos egészségügyi problémái voltak, elsõsorban a lábával, most pedig jött a tüdõgyulladás. Tudtam, hogy nagy a baj, de bíztam bene, hogy a hatalmas akaratereje segít. Elmondhatatlanul sajnálom, 1958 óta ismerem, rengeteg a közös emlék, nehéz bármit is mondani..." – nyilatkozta elcsukló hangon a Szõke Szikla.
RUDI BÁCSI KIVÁNSÁGA

„Tisztességes, egyenes, szorgalmas ember volt, még egy ilyen nem lesz a Vasas életében, ez egészen bizonyos. Szó szerint élt-halt a Vasasért, nem véletlenül neveztük el róla még életében a Fáy utcai stadiont, hiszen mindent, de mindent megtett szeretett klubjáért, azért, hogy sikeresek legyünk. Mindennél többet elmond, hogy a nekem írt búcsúlevelében, afféle végrendeletben azt kérte: Vasas-mezben szeretné eltemettetni magát."


GYERTYAGYÚJTÁS
A Vasas-szurkolók ma este nyolc órától gyertyagyújtással emlékeznek a hajnalban elhunyt Illovszky Rudolfra, aki játékosként és edzõként is hosszú évtizedekig szolgálta az angyalföldi klubot. A megemlékezésre a Fáy utcai Illovszky Rudolf Stadionban kerül majd sor, a drukkerek az eredményjelzõ alatt emlékeznek a legendás szakemberre. A Vasas labdarúgó-szakosztályának honlapja szerint más csapatok szurkolói csoportjai közül is többen is jelezték, hogy szeretnének részt venni a gyertyagyújtáson.


ILLOVSZKY RUDOLF
Született: 1922. február 21., Budapest
Elhunyt: 2008. szeptember 23., Budapest
Posztja: balszélsõ
Válogatottság: 3/0
Klubjai játékosként: Vasas, 270 mérkõzés/87 gól
Klubjai edzõként: Vasas (1957–1963, 1965, 1967–1969, 1974–1977, 1984–1986, 1995), Pierikósz FC (görög, 1970–1971), Admira Wacker (osztrák, 1978–1979), Olimpiakosz (görög, 1980–1981)
Legnagyobb eredményei edzõként: a Vasassal négyszer nyert bajnokságot, egyszer Magyar Kupát, kétszer Közép-Európai Kupát A magyar válogatott szövetségi kapitányaként olimpiai ezüstérmes (1972, München), Európa-bajnoki negyedik (1972)
Kitüntetései: Orth György-életmûdíj (1995) Bay Béla-díj (2002) Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje (2007)


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-09-11 16:41
ERWIN KOEMAN:
A játékkal akár még elégedett is lehetne Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, de nála jobban senki nem lehet tisztában vele: a jó játék utáni vereség is nulla pontot ér… Nem csoda, hogy a holland szakember nem boldog.

„Nincsen nemzetközi szintû csatárunk, és ezen az estén is ez lett a vesztünk” – kezdte az elemzést a kapitány a meccs után.

„Torghelle Sándor nem teljesített rosszul, hajtott, küzdött, megtett mindent, de be kell látni, az Internazionale és a német másodosztályú Augsburg között óriási a különbség. Hiába tetszett a játék, nulla ponttal távozunk. Elégedetlen vagyok” – mondta.
„Tisztelem a csapatomat, amiért ilyen tartás volt benne. Ez a különbség a nemzetközi elit és a magyar futball között. Amíg az én játékosaim kihagyták a helyzeteket, addig a svédek kihasználták lehetõségeiket. Ugyanakkor a vereség ellenére úgy gondolom, fejlõdött a játékunk” – tette hozzá.

Mind Lars Lagerbäck, mind a svéd válogatott kulcsemberei igencsak megkönnyebbülten nyilatkoztak a lefújás után – nem csoda, hisz a türelmetlen hazai közönség az elsõ félidõben hangosan jelezte, hogy nehezen emészti meg a csapat játékát.

„Nem volt könnyû dolgunk a védekezését jól megszervezõ magyar csapat ellen, ráadásul sokáig túlságosan is pontatlan volt a játékunk. Ami dicséretes, hogy játékosaim végig fegyelmezetten, stabilan futballoztak, és a csapatrészek között is megfelelõ volt az összhang, ennek volt köszönhetõ a két gólunk is” – mondta a svéd szakvezetõ.

A vezetõ gólt szerzõ Kim Källström Henrik Larsson érdemeit méltatta elsõsorban.

„Tökéletes volt Henke beadása, gyakorlatilag csak be kellett bólintanom. A gól után visszatért az önbizalmunk, irányítani tudtuk a meccset, és ez gyõzelmet eredményezett. Örülünk a három pontnak” – mondta.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-08-30 18:02
Gyenesei István ígérgetése ellenére mégsem kapják meg az egyéni aranyérmeseknek járó 20 millió forintos jutalmat a háromszoros olimpiai bajnok férfivízilabda-válogatott tagjai.

Az önkormányzati miniszter a pénteki parlamenti ünnepségen azt mondta, hogy a Kemény Dénes által irányított vízilabdacsapat összesen 100 millió forint prémiumot kap. Gyenesei István az olimpia után közvetlenül még azt jelentette be, hogy a kormány döntése értelmében nem 12, hanem 20 milliós jutalomban részesülnek a pólósok, szövetségi kapitányukkal, Kemény Dénessel együtt.

Mégsem egyenértékû a háromszoros olimpiai bajnok férfivízilabda-csapat aranyérme Vajda Attila gyõzelmével. Az önkormányzati miniszter már Pekingben és késõbb Budapesten is arról beszélt, hogy a pólósok is 20 milliós forintot érdemelnek, nem pedig 12-t, ahogy azt elõzõleg a kormány eldöntötte. Az állami kitüntetések parlamenti átadása után azonban Gyenesei István már bevallotta: a vízilabdacsapat összesen kap 100 millió forintot.

A sportért felelõs miniszter rosszul számol. A 20 milliós ígéret ugyanis a vízilabdázók szövetségi kapitányának, Kemény Dénesnek is szólt, a 100 millió forintot így pedig 14-gyel kell osztani. Végül tehát fejenként közel 900 ezer forinttal kapnak kevesebbet a háromszoros olimpiai bajnokok.

Kemény Dénes szövetségi kapitány úgy fogalmazott: „A rendszer rossz, hogy egyáltalán ez téma kell, hogy legyen. Azt sem tartom helyesnek, hogy valaki nem olimpiai bajnokként, sokszorosát kapja az összes többinek. Itt valami nincsen rendben, ezt alaposan át kell gondolni. Én egyáltalán nem sajnálom, egy másodpercig ne gondolja bárki is, a Cseh Lacikától, csak szerintem az olimpiai bajnoki cím az egy olyan eredmény, amit nem lehet túlszárnyalni.”

Kulcsár Gyõzõ szerint nemcsak a jutalmazási rendszer rossz, az edzõk megbecsülése is katasztrofális. A magyar utánpótlástrénerek az alacsony bérek miatt külföldre vándorolnak, idehaza pedig egyre kevesebb a jól képzett, fiatal vívó.

Kulcsár Gyõzõ szövetségi kapitány elmondta: „Abból a fizetésbõl, amit kint kap, meg tud élni, nyugodtan, nem nagy lábon, nem luxusban, de nincsen arra gondja, hogy holnap mit fog enni, hogy elvigye a gyerekét esetleg egy kirándulásra vagy télen az olaszokhoz síelni, vagy nyáron a tengerhez. Egy magyar vívóedzõ fizetése erre nem elég. A dolgot még bonyolítja, hogy itt 3 évente 20-30 edzõt nevelünk, és ebbõl senki nem helyezkedik el, mind elmegy külföldre, mert kevés az anyagi elismerés, ezért más pályát választ.”

A Magyar Olimpiai Bizottság most a pénzügyi gondokról és az olimpia elõtti szakmai munkáról is beszámolót kér az összes szakszövetségtõl. Schmitt Pál, a bizottság elnöke õszinte, tárgyilagos értékelést vár az érintettektõl.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-08-29 20:38
Elftársak!

A nagy osztályharcban majdnem elfelejtettem megemlíteni egyik kedves elftársnõnket, akit Pártkitüntetésre terjesztek. Hétfõn nézem a lakájmédiánk ATV betelefonálós mûsorát. Egy aktíva elftársnõnk készségesen magyarázta - ahogy a szemináriumon tanítottuk neki. Nem kis munkával -, hogy a magyar olimpiai csapat miért szerepelt olyan rosszul? Na kitalálják-e kedves elftársak? Hát nem figyeltek az eligazításon??? A suttogó propagandára már nem figyelnek? Na nem baj, elárulom, hogy derék aktivánk mit mondott:

- Mert Orbán Viktor megosztotta a sportolókat!

Értik ugye kedves elftársak? Ez a gaz patásördög például a kajakosoknál addig harcolt a populista dumájával, míg mindegyik evezõs jobb oldalt evezett. Na láttyák már, kedves elftársak??

Csak így tovább, kedves szociÁLdemokrata reformer elftársak! Elõre a lenini..gyurcsányi úton!!!!

ÉBERSÉG!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-08-29 07:07
A-CSOPORT
1.Chelsea (Anglia)
2. AS Roma (Olaszország)
3. Girondins Bordeaux (Franciaország)
4. CFR Cluj (Románia)

B-CSOPORT
1.Internazionale (Olaszország)
2. Werder Bremen (Németország)
3. Panathinaikosz (Görögország)
4. Anorthoszisz Famaguszta (Ciprus)

C-CSOPORT
1.FC Barcelona (Spanyolország)
2. Sporting CP (Portugália)
3. FC Basel (Svájc)
4. Sahtar Doneck (Ukrajna)

D-CSOPORT
1. Liverpool (Anglia)
2. PSV Eindhoven (Hollandia)
3. Olympique Marseille (Franciaország)
4. Atlético Madrid (Spanyolország)

E-CSOPORT
1. Manchester United (Anglia)
2. Villarreal (Spanyolország)
3. Celtic Glasgow (Skócia)
4. Aalborg BK (Dánia)

F-CSOPORT
1. Olympique Lyon (Franciaország)
2. Bayern München (Németország)
3. Steaua Bucuresti (Románia)
4. AC Fiorentina (Olaszország)

G-CSOPORT
1. Arsenal (Anglia)
2. FC Porto (Portugália)
3. Fenerbahce (Törökország)
4. Dinamo Kijev (Ukrajna)

H-CSOPORT
1. Real Madrid (Spanyolország)
2. Juventus (Olaszország)
3. Zenit (Oroszország)
4. BATE Boriszov (Fehéroroszország)

Újra megkezdõdil az focinagyüzem!!smiley

És feltûnõ,hogy mennyi ismeretlen?"kiscsapat"jutott oda a zsírosbödönhöz!!smiley

A Ciprusiak kitettek magukért,az UEFA-kupában is több csapattal képviseltetik magukat!!
Van ahol nem csak beszélnek,hanem tesznek is a fociért!!

Jó meccseket és jó szurkolást mindenkinek!




A KALAPOK
1. KALAP 1. Manchester United (Anglia)
2. Chelsea (Anglia)


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2008-08-24 12:02
Férfi Vízilabda válogatott megszerezte a Magyarok 3. aranyát





* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Minden ami sport
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2008-08-23 12:11
Megvan a 2. arany!
A kajakpárosok 500 méteres versenyén Kovács Katalin és Janics Natasa nyert.

[img]http://index.hu/cikkepek/0808/sport/janicskovacs0823_i.jpg[/img]




* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Minden ami sport
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2008-08-23 09:42
Az elsõ, és reméljük nem az egyetlen!




* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-08-17 16:38
VÉLEMÉNY. A Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója szerint álprofizmus és amatõr feltételek uralkodnak a honi sportban
Kovács Tamás állítja: a MOB már csak egy utazási iroda
A magyar olimpiai csapat minden várakozást alulmúló szereplésével kapcsolatban mondta el véleményét Kovács Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, a vívók korábbi szövetségi kapitánya. A szakember lesújtó kritikával illette a magyar sportvezetést és -irányítást a Magyar Rádió mikrofonja elõtt.

/Koszticsák Szilárd:Idén 171 ügyfele volt a MOB Toursnak...
"Nincs magyar sportirányítás, ugyanis akik tizenkét éve ezzel foglalkoznak, nem értenek hozzá, a politika pedig egy utazási iroda szintjére fokozta le a Magyar Olimpiai Bizottságot" – állítja Kovács Tamás, a MOB sportigazgatója, a vívók volt szövetségi kapitánya.

Gémesi: fejben dõl el
Gémesi György, a hazai vívószövetség (MVSZ) elnöke szerint:
"Az én elnökségem alatt talán ez volt a legerõsebb csapat, és ennyi jött ki belõle" – tette hozzá.Kovács Tamás a Magyar Rádiónak úgy nyilatkozott a pekingi játékokon, hogy érthetetlennek tartja, miért nincs egycsatornás finanszírozás, és megítélése szerint az anyagi gondok mellett a magyar sport politikai csatározások színtere is lett. Súlyos problémaként említette, hogy a MOB-tól lényegében elvettek minden jogosítványt.

"A MOB nem több egy utazási irodánál, amelynek a feladata a kiutaztatás az olimpiára" – fogalmazott.

Hozzátette: rossz a sporttörvény, míg a nemzeti sportstratégia, amely ötpárti támogatást élvez ugyan, de nincs mögötte pénz, szerinte semmit sem ér. A MOB igazgatója megjegyezte: "a magyar sportélet szereplõi tisztában voltak azzal, hogy a tehetséges versenyzõi és edzõi gárda csak egy adott pontig lesz képes tolni a szekeret, és elõbb-utóbb bekövetkezik a hidegzuhany."

"Az egész világ mindent belead abba, hogy az olimpián a legjobb eredményt hozza. A miniszterelnök hiába szeretne aranyérmeket látni, ha az õ döntése nyomán szûnt meg a magyar sportirányítás, amelyet elõször sporthivatalra, majd szakállamtitkárságra fokoztak le " – így Kovács.

MAGYAR VÍVÓK AZ OLIMPIÁKON
A magyar vívócsapat a párbajtõrözõ Mincza-Nébald Ildikó harmadik helye révén egyetlen éremmel zárta a pekingi olimpiát; 1908 óta ezt megelõzõen csak kétszer fordult elõ, hogy a magyarok gyõzelem nélkül maradtak, de mindkét alkalommal több dobogós helyezést gyûjtöttek.Szerinte az álprofizmus jele, hogy az utolsó pillanatban kapnak támogatást az olimpiai sportágak, különösen annak fényében, hogy az ötkarikás felkészülés hat-nyolc év. A sport lehetetlen helyzetére utalva példaként említette, hogy míg a kisebb sportágak az "éhhalállal" küzdenek, a kiemelt sportágaknak is jelentõs gondjaik vannak.

„Amatõr feltételek között próbáljuk meg kihasználni a tehetségeinket, miközben az edzõink elhagyják az országot, és külföldön készítik fel a legnagyobb ellenfeleinket” – mondta. Kovács Tamás szerint a kormánynak fel kell ismernie, mekkora a magyar sport húzóereje: "nemcsak arról van szó, hogy aranyérmeket gyûjtünk, hanem arról is, hogy az olimpikonjaink egy egész generációnak a példaképei, és egy egész országot megmozgatnak".

Errõl ennyit!smileysmiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-08-17 13:23
El Qró,hazánk"nagy"fia,aki Rákosi pajtással vetekszik,kiutazott Kínába!
Ez a"derék"bolsevik,aki 2004-ben éppen az olimpia elõtt hagyta ott a sport-tárcát és magukra a magyar olimpikonokat,hogy megfúrhassa fõnökét a D-209-est,akkor is és most is fürdõzni akar(t)a sikerekben!
Mondjuk 2004-ben kifütyülték a sportolóink,de valószínû,hogy ez most sem lesz másként!
Talán ezért tette ezt velük 2008-ban,amit tett,ezért mondott le az olimpia elõtt Elbert Gábor államtitkár(szép volt Gabi)??
Tudjuk,hogy egy hiú,felfuvalkodott,tudatlan gyerek az a fletó,aki a fiához hasonlóan,csak segítséggel(PÁRT)jutott oda,ahová,ja és a jól eltalált HARMADIK házasságával(apr-klán),azért a füttyért ki..ott a magyar olimpikonokkal!
Szóval,miután az Olimpián a versenyszámok fele lement,MÉG NINCS arany!smileysmiley
Mondjuk kis ország vagyunk,talán eddig is túlteljesítettünk,de mindennnek oka és okozója van!
Miközben romokban a mezõgazdaság,edészségügy,oktatás és még sorolhatnám a SPORT IS A PADLÓN!!smileysmiley
Kiderült,hogy máig nem kapták meg sportolóink a felkészülésükre járó pénzt,amit elõre kellett volna megkapniuk,mivel tudjuk,hogy annyira csórók,hogy nem tudták megelõlegezni ezeket a kiadásokat,így ne csodálkozzunk az"eredménytelenségükön"!
Természetesen,csak erre nem foghatjuk,de arra igen,hogy az EU-ban Magyarország költ arányosan a legkevesebbet a sportra!
Szegény Kolonics György halála bebizonyította,hogy a legminimálisabb feltétek sem adottak!
Elképzelhetõ,hogy az amerikaiak,úszó-táborában nincs újraélesztõkészülék???
Biztos sokan nem tudják,csak Budapesten 150 futballpályát zártak be 1989 óta,van már pláza,benzinkút,szálloda,stb,csak lehetõség nincs a csóró gyerekeknek a sportra,viszont steril tût kaphatnak,hogy belõjjék magukat droggal és tudatlan birkák legyenek!smileysmiley
Ez az ország a legsanyarúbb idõkben is,az olimpiákon mindíg jól teljesített,mert még a PÁRT is felmérte,hogy hazánk jó hírnevét viszik a Világban!!
Mára a HAZA EZEKNEK az"embereknek"nem számít!
Nekik a PÉNZ JELENT MINDENT,pedig a "koporsónak nincs zsebe"elvtársak!smileysmiley

Nem tudom mi lesz,de én már 3 arannyal is beérném,pedig 5-7 között vártak a legszerényebb vezetõk is!
ISTEN ÁLDJA A MAGYAR SPORTOLÓKAT,MINDEN MAGYART,SZERETETT HAZÁNKAT!

ÉS KÉRJÜK SZABADÍTSON MEG BENNÜNKET ETTÕL A KORRUPT HORDÁTÓL!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-08-14 19:52
Még nézni is rossz!smileysmiley
Pályafutásának vége!smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2008-08-14 18:46
A Világ sajtói egy magyar olimpikontól hangos, csak az a baj hogy nem a teljesítménye végett... smiley

Név szerint Baranyi Jánosról van szó:

[center][/center]


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-08-14 07:00
Nem én bántottan,Schumit,hanem Lauda!
Én csak az egyenlõtlen feltételekre hívtam fel a figyelmet a sportban,ha érted mit akarok mondani!

AZt ezért ne felejtsük el,ha Senna nem hal meg,akkor most 3 Világbajnoki címmel minimu kevesebb van neki!
Persze a ha,nem játszik a sportban,de Senne sokkal jobb volt nála,még rosszabb kocsikkal is mindíg megszerezte a pol-t!!

És még valami,:
"vakok között félszemû a király"!
Mihelyt jött Alonso és egy jó kocsi,tündöklésének vége,ahogy Alonsóénak is,de csak addig amíg nem kap egy jó autót!
Szerintem Schumi,az idén is Világbajnok lenne a Ferrárival!!

Lauda üzlete??**** volt,hogy ilyenbe belevágott!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-08-14 06:53
CsütörtökiProgram


2008-08-14 06:02 Utolsó módosítás: 2008-08-14 06:14
ÚSZÁS. „A jövõ Danié, és paradox módon a múlt is” – mondta edzõje a 200 mellen ötödik helyezett magyar klasszisról
Gyurta túl magasra tette a mércét az athéni ezüstéremmel
Hullámvasutat járt be Gyurta Dániel a pekingi olimpián: az elõfutamban 2:08.68 perccel, minden idõk harmadik legjobb teljesítményével Európa-rekordot úszott, a középfutamban 2:09.73-at ment, s ötödik idõvel lett döntõs, majd ott 2:09.22-vel szintén ötödikként ért célba. A három nap alatt a reményeink le-föl lifteztek, végül kétségek között távoztunk az uszodából: most örüljünk, vagy elégedetlenkedjünk?

Fotó: MTILondonban érne a csúcsra: Gyurta Dániel elégedett az eredményével
Maradjunk a tényeknél: Gyurta az elsõ és a második ötven után is a nyolcadik helyen állt, Kitadzsima Koszuke, a világcsúcstartó fölényesen vezetett. A harmadik ötvenet – szokásához híven – megnyomta a Jövõ SC 19 éves olimpiai ezüstérmese, feljött ötödiknek, és ekkor azt hittük, a dobogó is meglehet. De nem…

Kitadzsima másfél testhosszal gyõzött, tizenhárom századdal elmaradva saját, 2:07.51 perces világcsúcsától, miközben Gyurtát az ausztrál Rickard Brenton, a francia Hugues Duboscq és a kanadai Mike Andrew Brown is megelõzte. A 2:08.68-as Európa-csúcs továbbra is a kontinens legjobb eredménye, más kérdés, hogy ha azt Dani megismétli a fináléban, akkor ezüstérmes…

Kitadzsimáról se feledkezzünk meg: már most a földkerekség valaha volt legnagyszerûbb mellúszója, mindkét számban megvédte athéni elsõségét, azaz négyszeres olimpiai és háromszoros világbajnok, plusz mindkét táv világcsúcstartója.

Gyurta a vegyes zónában a következõket mondta: „Roppant szoros verseny volt, mármint az elsõ helyet leszámítva, sajnos, ebben a szoros versenyben most én húztam a rövidebbet. Nem ment olyan jól, mint az elõfutamban, de nem vagyok elégedetlen: életem második legjobb idejével lettem ötödik minden idõk legerõsebb olimpiáján. Tizenkilenc évesen ezt senki sem mondhatja el magáról a mellúszásban, miként azt sem, hogy Európa-csúcstartó. Én voltam a legfiatalabb a döntõ mezõnyében, én még mindig ott leszek, amikor a többiek már régen visszavonultak. Ezzel azt is akarom mondani, hogy Londonig mindenképpen, de valószínûleg a 2016-os olimpiáig is kihúzom, és a mellúszók 25-26 évesen szoktak a csúcsra érni.”

Széles Sándor, Gyurta edzõje az izgalomtól lángvörös fejjel nyilatkozott:

„A jövõ Danié, és paradox módon a múlt is, hiszen Athénban tizenöt évesen olimpiai ezüstérmes volt. Sajnos itt most lefordulózták; meggyõzõdésem, ha csak magát az úszást nézzük, a fordulók nélkül, akkor õ a leggyorsabb a mezõnyben. Sokat kell még dolgoznunk a jövõben a fordulókon. Igen, éremre hajtottunk, de annyira sûrû a mezõny, hogy nem vagyok elégedetlen.”


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2008-08-14 00:31
Azért ne bántsuk már Schumit légyszíves. Hagy idézzek kicsit:

"hétszeres Formula–1-es világbajnok, a sportág eddigi legeredményesebb pilótája."

Rekord Szám
1 Világbajnoki címek 7 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004)
2 Sorozatban következõ világbajnoki címek 5 (2000–2004)
3 Futamgyõzelmek 91
4 Sorozatban következõ futamgyõzelmek 7 (2004, Európai–Magyar)
5 Egy csapatnál nyert versenyek 72 (Ferrari)
6 Gyõzelem ugyanazon a nagydíjon 8 (Francia)
7 Gyõzelem különbözõ nagydíjakon 22
8 Elsõ és utolsó verseny között eltelt leghosszabb idõ 14 év, 1 hónap és 2 nap
9 Második hely 43
10 Dobogós hely 154
11 Sorozatban következõ dobogós helyezések 19 (USA 2001–Japán 2002)
12 Célbaérkezések 190
13 Pole pozíció 68
14 Elsõ rajtsor 115
15 Leggyorsabb kör 76
16 Rajt-cél gyõzelem 40
17 Világbajnoki pontok 1,369
18 Sorozatban következõ befejezett versenyek 24 (Magyar 2001–Malajzia 2003)
19 Futamgyõzelem egy szezonban 13 (2004)
20 Leggyorsabb kör egy szezonban 10 (2004)
21 Pontok egy szezonban 148 (2004)
22 Dobogós helyezések egy szezonban 17 (100%) (2002)
23 Sorozatban következõ évek legalább egy futamgyõzelemmel 1

Díjak

Kétszer nyerte el a Laureus Év Sportolója Díjat (2002, 2004), amely egy nemzetközi díj és amelyet a sport Oscar-díjának is neveznek. 2001-ben, 2003-ban és 2005-ben is jelölték a díjra – ennél több jelölést még egy sportoló vagy csapat sem kapott.

Hazájában, Németországban két alkalommal – 1995 és 2004 – választották az év sportolójává.


http://hu.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher


és akkor egy kicsit Laudáról is:
"
Visszavonulását követõen repülõtársaságával, a Lauda Airrel foglalkozott, majd 1992-ben elfogadta régi barátja, Luca di Montezemolo felkérését, és tanácsadóként a Ferrarihoz szerzõdött. Ám az akkor romokban heverõ maranellóiakon nem tudott segíteni, sõt tovább rombolta a kedélyeket, amikor elmondta kegyetlenül õszinte és lehangoló véleményét a gárdáról. Hûvös, gépies magatartása és abszurd humora máig megmaradt.

Csõd szélén álló repülõtársaságát éveken át életben tartotta, de 2001-ben, tíz esztendõvel azután, hogy lezuhant az egyik gépe 223 utassal a fedélzetén Bangkoktól 120 kilométerre, abba kellett hagynia vállalkozását. A Ford kisvártatva felkérte, hogy felügyelje a Formula–1-es Jaguar csapat munkáját. Lauda ezt nem sokáig folytatta, jelenleg a német RTL televízió Formula–1-es szakkommentátora."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Niki_Lauda


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-08-13 19:34
Igen errõl olvastam és beszélgettünk is dokival errõl(sportorvos)!
Sajnos ez már a"sport"velejárója,de nem vagyok tõle boldog,hogy finom legyek!smiley
Egy biztos,a kerékpárt már régen betiltottam volna,na ott tiszta ember már rég nincs!smileysmiley

A sport egyre jobban hasonlít a Forma 1-re!
Akinek jó a kocsija nyer,akinek jó a dokija nyer!

Niki Lauda mondta Sumájerrõl:
"Ha egy majmot ültetnénk a kocsijába,az is világbajnok lenne!"smileysmiley
Talán van benne némi túlzás,de igaz!!

Ja és még valami,nem értem még mindíg a véleményedet,lehet én vagyok korlátolt,de már nem is érdekes!smileysmiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2008-08-13 17:20
[quote]BugaJakab írta:
Sajnos ez borítékolható volt,az amerikaiak olyan elõl járnak a doppinggal,hogy nehéz ezt a gyereket megverni,persze el kell ismerni jól is úszik!
Ha Laci lenne amerikai,akkor most õ nyert volna!
...[/quote]

Íme egy interjú a mexikói Ángel Herediával, a leghíresebb amerikai sportolók doppingszálltó-tanácsadójával. Állítása szerint húszféle doppingszere van, amelyek még mindig kimutathatatlanok az ellenõrzéseknél. smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Minden ami sport
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2008-08-13 17:11
[quote]BugaJakab írta:
...
Ha máshoz nem is,a sporthoz"értek"!!
Bár egy tudós mondta,nem emlékszem,hogy ki??:
"Minnél többet tudok,annál inkább rájövök milyen kevesat!"
Szerintem igaz és mindenre!...
[/quote]
smiley

[quote]BugaJakab írta:
... Azt tudtad,hogy a legtöbb nagy tudós szerint Isten létezik??
Azt mondják,hogy minden annyira pontosan meg van tervezve és lett"megcsinálva"a Világban,hogy ez csak úgy nem jöhetett létre,hogy bummm!!...
[/quote]
smiley

[quote]BugaJakab írta:
...Persze van aki másként nevezi,teremtõ,stb,de a lényeg ez!!

ne kérdezd ez,hogy jön a sporthoz!!smileysmiley...
[/quote]
smiley

[quote]BugaJakab írta:
...Hacsak úgy nem,hogy a sportolók,az emberek is így vannak felépítve![/quote]
smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-08-13 17:03
Most ezt minek értsem???


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2008-08-12 21:15
smileysmileysmileysmiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Oldal: 2 / 3 < 1 2 3 >
Ugrás a fórumra:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.



Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!


Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.


Ki, mit néz?
54.36.149.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ profi...
54.36.148.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
3.147.72.xxx @ forum...
85.208.96.xxx @ photo...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 180 hete
Észrevétel... 235 hete
Egyéb videók 465 hete
Zene 467 hete
Utcanev valt... 468 hete
Országos po... 519 hete
Humoros videók 542 hete
Vadas 555 hete
Emlékek 630 hete
Kifestõk, s... 651 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.

Szavazás

Sajnálod, hogy Szarvák Imre befejezi a polgármesterséget?

Igen

Nem

Semleges

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
17259 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar