Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

 

 

Navigáció
Történelem
Térkép
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Játékok
Cikkek
Galéria
Fórum
Chat
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)
Bemutatkozások
Képviselõ-Testület
Ifjúsági Egyesület

Véletlen képek a Galériából



Utoljára feltöltött kép:

202409201425218_t1.JPG
Árpád út.


+ több új kép


Utoljára létrehozott albumok:

Családi nap 2024.
Jótékonysági rendezv...
Ballagás 2024.
Jász Világtalálkozó...
Búcsú 2024.
Utoljára feladott hirdetések:

Régi lakások elör...
Kerékpárok, Motork...
Vállalom - fürdõ...
REDONY KÉSZÍTÉS. ...

Online felhasználók
Vendég: 9
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,391
Legújabb tag: xyzzs
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu


Köszönjük!

Híreink
Szombati és vasárnapi foci a Vadasban. [60 megnyitás] PR-Telecom nagyszabású rendszerkarbantartás. [197 megnyitás] Fergeteges családi és retro napra készülnek Jászalsószentgyörgyön [1247 megnyitás] Beavatkozás lehet a ritka kórral élő Velkei Nikoletta reménye [1589 megnyitás] Önkormányzati és EP. választás 2024. [12620 megnyitás] Illegálisan vágtak ki több száz fát Jászalsószentgyörgyön. [1341 megnyitás] Régi vágyuk vált valóra a fontos jászalsószentgyörgyi földút mellett élőknek [1092 megnyitás] 200 millió forintból újul meg az úthálózat és a közvilágítás Jászalsószentgyörgyön [2331 megnyitás] Súlykorlátozás lép életbe Szolnok és Jászberény környékén [1409 megnyitás] Szerdán kupa mérkőzés a Vadasban. [1912 megnyitás]


Figyelem

A honlap CSAK akkor lesz teljesértékű, ha bejelentkezel !


Ha még nem regisztráltál kattints IDE !

(Bejelentkezés után ez a panel eltünik!)

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Oldal: 1 / 3 1 2 3 >
Szerző RE: Minden ami sport
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2012-01-29 16:16
Elõször azt hittem, hogy egy szokásos Japán agyszülemény, de csalódnom kellett, mivel kivételesen a Norvégok unatkoztak. smiley




* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Minden ami sport
mbandi
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 499
Regisztrált: 2009.07.08
Elküldve: 2010-11-16 15:42
Promótere szerint Erdei a magyar sport Michael Jordanje

Ami magyar ökölvívónak még sohasem sikerült, az vasárnap Erdei Zsoltnak igen: terjedelmes interjút közölt vele a New York Times. A magyar bokszoló jövõ szombaton, Atlantic Cityben a kenyai Samson Onyangóval vív félnehézsúlyú mérkõzést, erre készül most Manhattanben, a Trinity Gym bokszklubban. A New York Times arról ír, hogy Erdei az a magyar sportban, aki Michael Jordan az Egyesült Államokéban. A 36 éves kiválóság be szeretné bizonyítani, hogy gyorsabb balegyenese van, mint bárkinek a félnehézsúlyú mezõnyben.

Origo


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
Adrian Monk
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 34
Lakóhely: San Francisco
Regisztrált: 2010.09.25
Elküldve: 2010-09-25 10:04
Huszti hisztizik! smiley

Huszti Szabolcsot 11x hívta a szövetségi kapitány,azonban a bunkója nem vette fel a telefont és nem hívta vissza!
Elegem van ezekbõl a magyar???sztárocskákból,akik nagy pofával kimennek külföldre és ülnek a padon jó pénzért és osztják az észt hazafelé! smiley
Természetesen az az oka,hogy nem játszanak,hogy az a **** edzõ nem veszi észre,hogy õk milyen"zseniális játékosok"!
Nos nagyképû,padon ülõ magyar sztárocskák figyeljetek!
Egervári Sándor nyert egy VB3.helyet a 20 évesekkel,ami a magyar labdarúgás 25 éve a legnagyobb sikere!
Ennek is köszönhetõen sok fiatal került külföldre,jó csapatokhoz,jó fizetésért,remélem ezek a fiúk nem válnak olyanná,mint Huszti Szabolcs!
Ez az Egervári Sándor volt,akinek Mezey mellett nagy szerepe volt,mint a jobb keze,hogy a magyar felnõtt válogatott,utoljára kijutott VB-re Mexikóba,igaz ott leszerepeltünk,de én már nem biztos hogy megérem azt,hogy újra eljussunk egy ilyen Világversenyre!
Azon kívül,volt csapataival magyar bajnok,a Dunaferrel Európában is jól szerepelt!
És akkor jönnek az ilyen sztárjelöltek,akiknek a"fikasztárban"kellene fellépniük!
A külföldön játszó magyarokból csak néhány üti meg a mércét,emberileg is:Juhász,Dzsudzsák,Gera,Király,Koman és itt vége is a sornak,a többi ül a padon,hogy fel ne billenjen és hó elején a pénztárhoz fárad,na az ilyenekbõl én nem kérek!


Ps:Adrien Monk!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-30 19:42
Közúti balesetben elhunyt a Magyar Birkózó Szövetség titkára

Közúti balesetben életét vesztette Béni István, a Magyar Birkózó Szövetség titkára. Ötvennégy éves volt.

A Magyar Birkózó Szövetség hétfõi tájékoztatása szerint a szövetségben 1984 óta dolgozó, 54 éves Béni István külföldi nyaralása alatt szenvedett tragikus kimenetelû közlekedési balesetet. Hazaszállításáról és temetésérõl a hazai szövetség gondoskodik.
Béni István 1956. április 10-én Budapesten született.

Sportszervezõként a fõváros VIII. kerületi sportfelügyelõségének munkatársaként próbálhatta ki magát elõször, majd 1984-tõl a Magyar Birkózó Szövetségben dolgozott, közben folyamatosan képezte magát, elvégezte a TF sportszervezõi szakát - írja a szövetség hivatalos honlapja.

Számtalan verseny szervezésnél bábáskodott, mindig nagy szakmai alázattal végezte a munkáját, amelynek köszönhetõen tavaly, a vilniusi Eb-n megkapta a nemzetközi szövetségtõl a FILA-érdemrend arany fokozatát. A vb-re készülõ versenyzõket is megrázta a sportvezetõ halála, a magyarok Moszkvában érte is birkóznak majd.

(FN)



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Minden ami sport
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-30 19:39
Végre megvertük a rácokat

„Ezeréves” magyar átok szakadt meg Zágrábban hétfõ délután – ha ezer nem is, hat mindenképpen, 2004 óta nem tudtuk legyõzni ugyanis Szerbia vízilabda-válogatottját, egészen mostanáig. A horvátországi Európa-bajnokság második csoportmeccsén parádés védekezéssel, fölényesen nyert Kemény Dénes csapata a rettenetes szerbek ellen.

Keservesen rossz idõjárási körülmények közepette zajlott a Magyarország–Szerbia mérkõzés a zágrábi vízilabda-Eb csoportküzdelmeiben a második fordulóban. A találkozó esélyesei egyértelmûen déli szomszédaink voltak, 2004 nyara óta ugyanis soha nem örülhettünk az egymás elleni meccseken, s Szerbia a világliga, valamint a világkupa megnyerése után önbizalommal telve álltak a küzdelem elé.

Az elsõ gólt ennek ellenére a vetélytársak által rettegett Biros Péter szerezte, miután ügyesen vált le õrzõjérõl a kapu elõterében. Az elsõ negyed 2–1-es magyar vezetéssel ért véget, Varga Dániel a falból kiemelkedve lõtt szép gólt, közvetlenül a szerbek egyenlítése után.
A második negyedben Filipovics tovább húzta maga után csapattársait, 3–3-nál utol is érték a mieinket, ekkor azonban a Kemény-legénység megrázta magát, sorra bénultságban haltak el a szlávok támadásai. A harmadik negyedben Hosnyánszkyéknak minden sikerült, és fõként látványos passzok után a védõk gyûrûjében sikerült gólokat szereznünk. Az utolsó negyedre 7–3-as magyar vezetéssel fordultak a felek.

Filipovics az utolsó negyedben még mindent megpróbált a kapunk elõtt, még a 3. gólját is meglõtte – érdemes a nevét megjegyezni –, de a magyar álom beteljesült: hat év után Magyarország végre felülmúlta Szerbiát, a végeredmény: 9–6. A következõ feladat Görögország legyõzése lesz.

(MNO)



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Minden ami sport
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-29 20:24
Overdose elvesztette veretlenségét

Katasztrofálisan "sikerült" Overdose rajtja Baden-Baden-ben. Az eddig veretlen magyar lovat hosszú percekig nem sikerült beállítani a rajtgépbe, a többször ágaskodó Overdoseról le-leugrott lovasa is. A baljós kezdetek után nem sikerült a verseny, a végén Soumillon már nem is erõltette Dózit. A ló a hetedik helyen végzett.

Rendkívül rossz versenyt futott Overdose. Mindenki nagyon várta a rajtot, ám a lovat alig sikerült beterelni a rajtgépbe. Overdose így elvesztette hosszú veretlenségét.

A ló fejérõl túl hamar, még a rajtgépbe való beállás elõtt lekerült a kapucni. Ettõl nagyon nyugtalanná vált, rugdalni, ágaskodni kezdett. Ezek után idegõrlõ viaskodás kezdõdött, míg végre sikerült a beállás.
Overdose a rossz kezdés után rosszul is futott, pedig esélyese volt a futamnak.

(InfoRádió)



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Minden ami sport
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-07-22 18:01
Egy hasznos kezdeményezés halála: kifarolnak a heti öt testnevelésóra mögül

Várhatóan mégsem lesz kötelezõ heti öt testnevelésóra az általános iskolákban, ugyanis a Fidesz-KDNP-s elõterjesztõk is támogatják azt a sporttörvényhez benyújtott módosító indítványt, amely törli az erre vonatkozó rendelkezéseket az eredeti javaslatból. Az indítvány zárószavazása csütörtökön várható.

A közoktatási törvényt módosító, a mindennapos testnevelés órát elõíró rendelkezéseket a 2011-2012-es tanévben vezették volna be az elsõ és az ötödik évfolyamon, majd felmenõ rendszerben alkalmazták volna. Az Országgyûlés honlapján az elõterjesztõ által támogatott módosító indítványok között szerepel azonban az oktatási bizottság azon javaslata, amely szakmapolitikai egyeztetések szükségességére hivatkozva kiveszi a mindennapi testnevelésórákra vonatkozó rendelkezéseket az eredeti javaslatból.

Az eredeti javaslat miatt a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke, Kerpen Gábor július elején levélben fordult az Országgyûlés oktatási bizottságának tagjaihoz. Az "érdekvédõ" az MTI-hez is eljuttatott dokumentumban kifejtette: a heti öt testnevelésóra érdemi megvalósítása nagy nehézségbe ütközik, és az intézmények meghatározó részében középtávon is megvalósíthatatlan a kötelezõ órák részeként.

(MTI)



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Minden ami sport
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-06-15 19:24
Úgy látom, BugaJakab te is hallottad a Blatter uras sztorit!smiley


Mindenesetre kíváncsi vagyok, hány halálos áldozata lesz ennek a vb-nek!

A kuruc.infóról:
...Dacára a fentieknek, Dél-Afrika kapta meg a világbajnokság rendezésének jogát. Nem kevés köze van ehhez Sepp Blatter FIFA-elnöknek, aki jól „súghatott” a Dél-Afrikára szavazó nyolc FIFA-képviselõnek. Blatternek, úgy látszik, kedvence a fekete kontinens, jó „emberjogi harcos” lehet, mint azt a mellékelt kép is sejteti 1999-bõl. A képen Libéria akkori elnöke ad fogadást tiszteletére. Az a Charles Taylor, aki jelenleg gyilkosságért, csonkításért, kínzásért, emberi áldozatért, kannibalizmusért, nõk és gyermekek szexrabszolgaként való használatáért, felnõttek és gyermekek elrablásáért, ill. kényszermunkára, háborúba kényszerítésükért, valamint terhes asszonyok élve történõ homokba temetésére adott parancsért áll a hágai bíróság elõtt. Taylor borzalmas bûnlajstroma köztudott volt már ekkor, de Blatter a jelek szerint megértõ lehetett a „gyarmatosítók által elnyomott, hányattatott gyermekkorú” Taylor iránt. Ez annyira meghatotta Taylort, hogy ki is tüntette Blattert az „Afrika Megszabadítása Emberjogi Érdemmel”. Talán a kitüntetésért meg a korábbi FIFA-elnökválasztásnál Taylortól kapott szavazatért, Blatter csitította a tömeggyilkosról terjengõ híreket. Aztán ezt Taylor veje, Edwin Snowe, a libériai futballfõnök hálálta meg Blatter FIFA-elnöknek való újraválasztása kampányában. A FIFA-fõnök is visszahálálta a gesztust a focirajongókból kisajtolt borsos bevételekbõl, a Libériának - valójában Edwin Snowe amerikai „egyetemi tanulmányai” finanszírozására - juttatott évi 250000 amerikai dollárral. Azóta vádat emeltek az aranyfiú ellen is lopásért a Libériai Petróleum Finomító Társaság fõnöke minõségben.(http://www.transparencyinsport.org)
A dél-afrikai állapotokról sem tudott Blatter, vagy fontosabb szempont volt e gnóm FIFA-diktátor számára a 2010-es vb rendezési joga ítélésénél az ottani delegációtól az újbóli elnökké választása érdekében kapott szavazat? Ha valami, hát legkevésbé érdekelte Dél-Afrika fehér farmereinek sorsa Blattert. Pedig ha valaki, az apartheid rezsim bûnei ellenére is a búr telepesek, az ottani fehér lakosság tette az országot Afrika valaha messze leggazdagabb államává. Senki se tudatta volna Sepp Blatterrel, hogy „1994, Nelson Mandela megválasztása óta a farmerszervezetek szerint 3000 fehért öltek meg vidéki területeken”? Még a Mandela-kormány által felállított Dél-Afrikai Emberjogi Bizottság is elismer 2500-at. (Aiden Hartley) A 2002-es Genocide Watch Report szerint: 1000 búr farmert mészároltak le az országban 1991 óta. Vagy az egyik dél-afrikai bank mezõgazdasági osztályának ugyanitt idézett sorait sem közölték Blatterrel, mely szerint: „az egy fõre esõ gyilkossági arány az európai gyökerû farmerek körében négyszer (!) nagyobb, mint Dél-Afrika egészének átlagos gyilkossági aránya”? Joggal mondta dr. Frank Ellis, a skóciai Leeds University korábbi professzora: „Képzeljék el a politikailag helyes, rasszizmus-ellenes lázat, melyben a BBC égne, ha a fehérek közel 3000 fekete farmert kiraboltak, megkínoztak, megerõszakoltak, farba túrtak és kivégeztek volna 1994 óta. Egyet biztosra vehetünk: a FIFA sohasem adta volna oda Dél-Afrikának a 2010-es világbajnokságot.”


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-06-13 11:28
Idióták??
Afrikának ígérgetnek egy VB-ét 30 éve!
Azóta elárasztották Európát a jó afrikai játékosok,ma már nagy klubok meghatározó játékosai.
Észak Afrika jobb lett volna,de ott most Qrva meleg van(40-45 fok),valamint iszlám és ugye........,középen még a Dél-Afrikainál is bizonytalanabb,veszélyesebb a helyzet!
Valamint innentõl Blatter úrnak ennyi biztos szavazata van a FIFA-ban,ahány ország található a kontinensen!
Szóval körülbelül ennyi,persze összetettebb biztos,de ez a lényeg!

Akkor a mai nap!!

Algéria-Szlovénia 1.1...............X

Németország-Ausztrália 2:1......1

Szerbia-Ghána 2:2...............X


Eddig 4-bõl 4!
Ez ma megváltozik! smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-06-12 13:24
Hogy lehettek a szervezõk ennyire idióták, hogy pont Dél-Afrikát választották a vb helyszínéül?



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-06-12 07:58
Na akkor ma!

Argentína-Nigéria 3:2.............1
Dél-Korea-Görögország 1:0.....1
Anglia-USA 1:1......................x


A tegnapi meccsek tûrhetõek voltak,bár a franciák elképzelés nélküli játéka meglepett,igaz ezzel az edzõvel évek óta így játszanak,csak eddig volt egy Zizu-uk!
Itt még lehetnek meglepetések,én Mexikóra gondolok,szerintem jók és az Uruk is Forlánnal!

Tippek eddig:

1-1


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-06-11 20:29
Foci VB!! smiley smiley

Tippek és vélemények!

A nyitómeccset eltaláltam volna,de sajnos késõn értem haza,abból indultam ki,hogy a nyitómeccsek zömében X-et hoznak!

Az esti meccs is x-leesz,szerintem nem nyernek a Franciák!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-01-26 18:52
Jó szórakozást,sok sikert,majd meglátjuk!smileysmileysmileysmiley

lehet utálni Alonsot,de amikor egy pilóta egy gyenge kocsival bent van az elsõ 6-ban,miközben kollégája ugyanazzal a kocsival 18-20-ik,fõleg az idõmérõn,szóval az tud valamit!

Schumi??egy elõnye lesz,sok részeg német lesz az idén megint Mogyoródon!smileysmileysmileysmileysmileysmiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2010-01-25 19:35
Alonsót k*rvára nem csípem. Innestõl kezdve a Ferrari felejtõs számomra. Eddig nem csíptem a mercit, de ha Schumi ottvan, és tudva hogy ez igazából a Branw GP, megvan az idei favorit!

Ha nem lenne Alonso, Hamilton, stb, nem lenne verseny, nem lenne értelme nézni. Így örülök hogy így alakult, óriási versenyt várok! Tavaly a fél évadot nem láttam, egyszerûen nem hozott lázba egy pilóta sem, egynek sem szurkoltam.
De idén!!! Óriási hogy Schumi visszatér!


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-01-25 17:38
Amióta Senna meghalt,sajnos nem tud igazán lázba hozni az F-1!
Schumi volt az egyeduralkodó évekig,de ellenfelek nélkül könnyû volt neki,mindenesetre,ha bírja jót fog tenni,hogy visszatért.
Hozzá hasonló egyéniség nincs,lehet túlzás,de én így érzem!
Azért van akit nagyra tartok,az pedig Alonso,lehet nagy arc,de nagyon tud,fõleg ha jó kocsit tesznek a feneke alá,remélem a Ferrari az idén jó lesz,akkor leülök néhány futamoz megnézni!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2010-01-24 02:15
A jövõ évi - részleges - pilótalista:
McLaren:
Jenson Button (brit)
Lewis Hamilton (brit)

Ferrari:
Fernando Alonso (spanyol)
Felipe Massa (brazil)

Red Bull:
Sebastian Vettel (német)
Mark Webber (ausztrál)

Williams:
Rubens Barrichello (brazil)
Nico Hülkenberg (német)

Force India:
Adrian Sutil (német)
Vitantonio Liuzzi (olasz)

Lotus:
Jarno Trulli (olasz)
Heikki Kovalainen (finn)

Virgin Racing:
Timo Glock (német)
Lucas di Grassi (brazil)

Mercedes:
Nico Rosberg (német)
Michael Schumacher (német)

Renault:
Robert Kubica (lengyel)
Romain Grosjean (francia)?
Nick Heidfeld (német) ?

Toro Rosso:
Sebastién Buemi (svájci)
Jaime Alguersuari (spanyol)

Campos Meta:
Bruno Senna (brazil)
?

USF1:
José María López (spanyol)
Jacques Villeneuve (kanadai) ?

Sauber:
Kobajasi Kamui (japán)
Pedro de la Rosa (spanyol)




2010. VERSENYNAPTÁR

Bahreini Nagydíj 2010. március 14. vasárnap
Ausztrál Nagydíj 2010. március 28. vasárnap
Maláj Nagydíj 2010. április 4. vasárnap
Kínai Nagydíj 2010. április 18. vasárnap
Spanyol Nagydíj 2010. május 9. vasárnap
Monacói Nagydíj 2010. május 16. vasárnap
Török Nagydíj 2010. május 30. vasárnap
Kanadai Nagydíj 2010. június 13. vasárnap
Európa Nagydíj 2010. június 27. vasárnap
Brit Nagydíj 2010. július 11. vasárnap
Német Nagydíj 2010. július 25. vasárnap
Magyar Nagydíj 2010. augusztus 1. vasárnap
Belga Nagydíj 2010. augusztus 29. vasárnap
Olasz Nagydíj 2010. szeptember 12. vasárnap
Szingapúri Nagydíj 2010. szeptember 26. vasárnap
Japán Nagydíj 2010. október 10. vasárnap
Koreai Nagydíj 2010. október 24. vasárnap
Brazil Nagydíj 2010. november 7. vasárnap
Abu-Dzabi Nagydíj 2010. november 14. vasárnap


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
mbandi
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 499
Regisztrált: 2009.07.08
Elküldve: 2009-12-25 09:32
Igen, ez hír! Schumi garancia, reklám és nézettség. Lesz fej fájás jövõre a Forma 1 -ben. Gratula: a Mercinek és Schuminak. smiley smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2009-12-24 08:35
smiley Újra fogok F1-et nézni! Az utlsó 6-7 futamot már egyáltalán nem néztem, olyan szinten érdektelenségbe fulladt számomra a széria. Hátha hoz valami felüdülést! Hajrá Schumi! smiley


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Minden ami sport
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2009-12-24 08:09
Michael Schumacher visszatér a Mercedesszel, aki három év kihagyás után jön vissza a Forma-1-be. Három évre írt alá.
Tehát van az a pénz.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Minden ami sport
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2008-12-01 23:00
Az Alattyán – Jászágó megyei III. osztályú összecsapás egészen a 65. percig izgalmaktól mentesen zajlott: a hazai együttes már 4-0-ra vezetett, amikor a játékvezetõ tizenegyest ítélt a javukra. A büntetõt Suki László értékesítette is, gratuláló paskolás helyett azonban erõs ütéseket kapott saját csapattársától, a kapujából kirohanó Kónya Jánostól.

A verekedés meghozta a szurkolók kedvét is. Többen a pályára rohantak, hogy ki-ki besegítsen saját helyi kedvencének. A tömegverekedést követõen a vendégek már nem voltak hajlandóak folytatni találkozót. A csapattársat verõ kapus mindenesetre bízik benne, hogy együttese továbbra is számít szolgálataira!
smileysmileysmiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Oldal: 1 / 3 1 2 3 >
Ugrás a fórumra:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.



Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!


Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.


Ki, mit néz?
54.36.148.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
3.12.123.xxx @ photo...
85.208.96.xxx @ reada...
18.116.21.xxx @ forum...
54.36.149.xxx @ news.php
85.208.96.xxx @ photo...
54.36.149.xxx @ news.php
54.36.149.xxx @ photo...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 180 hete
Észrevétel... 235 hete
Egyéb videók 465 hete
Zene 467 hete
Utcanev valt... 468 hete
Országos po... 519 hete
Humoros videók 542 hete
Vadas 555 hete
Emlékek 630 hete
Kifestõk, s... 651 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.

Szavazás

Sajnálod, hogy Szarvák Imre befejezi a polgármesterséget?

Igen

Nem

Semleges

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
17258 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar